Jullie doel is ons doel

Verenigingen in de juridische dienstverlening hebben verschillende doelstellingen. Je kunt jouw leden bijvoorbeeld ontzorgen op het gebied van de scholingsverplichting tijdens de Beroepsopleiding Advocaten (BA) of na de beëdiging als advocaat (PO-verplichting). Dit doen verenigingen door zelf of met samenwerkingspartners cursussen, trainingen en activiteiten te organiseren.

Hoffelijk Juridisch werkt graag samen met jouw vereniging om een bijdrage te leveren aan deze doelstellingen. Dit doen wij door jullie te voorzien van een digitaal platform dat volledig kan worden ingericht in de eigen look-and-feel. Op dit platform kun je als vereniging op één centrale online plek bijdragen aan de groei en ontwikkeling van jouw leden.

Contact Jordy de Kleer

We helpen je graag!

Benieuwd welke mogelijkheden we bieden voor jouw vereniging? Jordy denkt graag met je mee.

We kijken eerst naar de behoefte, dan pas naar het product

Wil jij als vereniging ondersteund worden in het op een laagdrempelige en eigentijdse manier delen van (eigen) content, het beschikbaar stellen van kennisbronnen en het organiseren, plannen en beheren van educatieve bijeenkomsten en activiteiten? Met het digitale platform van Hoffelijk Juridisch maken we dit voor je mogelijk. We stellen jouw vereniging in staat om eigen content te maken en te delen om zo zelf je leden op te leiden en te voorzien van relevante informatie. Dit doe je in één centrale online omgeving waarin je het complete opleidingsaanbod kunt aanbieden. Hierdoor voldoet ons digitale platform volledig aan de doelstellingen van jouw vereniging.

Wat is er mogelijk met Hoffelijk Juridisch voor verenigingen?

Binnen ons digitale platform is het mogelijk om verder bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van jouw leden. Dit kan bijvoorbeeld door (eigen) content, opleidingsinformatie, (scholings)activiteiten en kennis(overdracht) via één platform te laten verlopen. Doordat je in het digitale platform zowel interne als externe (scholings)bijeenkomsten kunt plannen, beheren en registreren, heeft jouw vereniging één centrale plek voor alle opleidingsactiviteiten en -informatie. Een totale professionaliseringsslag dus, zowel voor je leden als voor de vereniging.

Wil je jouw leden écht volledig ontzorgen? Combineer het digitale platform dan met Permanent Actueel. Zo zijn alle leden van de vereniging continu actueel. Hierdoor is iedereen ook direct in de gelegenheid om hun PO-punten te behalen bij Hoffelijk Juridisch.

Permanent actueel voor organisaties

Organisaties & Verenigingen

Bekijk in deze video wat Hoffelijk Juridisch voor jouw organisatie of vereniging kan betekenen.

Kort samengevat:

Een eigen digitaal platform

Beschikbaar voor alle opleidingsactiviteiten en -informatie, waardoor je bijdraagt aan de ontwikkeling en groei van je leden.

Eigen look & feel

Volledig in de look-and-feel van jouw vereniging.

Eigen content

Zoals kennisbronnen, informatie en nieuws toevoegen aan het digitale platform.

Gemakkelijk te koppelen

Het koppelen met leermanagementsystemen van andere samenwerkingspartners.

Permanent actueel

Mogelijkheid om alle leden binnen de vereniging up-to-date te houden met Permanent Actueel.